BRUNELLO DI MONTALCINO - MELINI 2004 |
|
|
|
Vin obtinut exclusiv din struguri Sangiovese.
Este un vin dens, complex datorita intensitatii caracterului de fruct si a structurii taninului.
Echilibrul perfect intre arome cu note condimentate.
|
|
AMARONE DELLA VALPOLICELLA - CANTINA DI NEGRAR 2007 |
|
|
|
Produs din struguri semiuscati in traditia dealurilor Veronei.
Cupaj de Corvina Molinera si Randinella, ce da vinului un buchet unic de arome:
- gem de cirese
- prune
- stafide
- mirodenii
Este un vin plin, concentrat, catifelat si cu o persistenta gustativa foarte indelungata.
|
|
CHATEAU DE BEAUCASTEL - CHATEAUNEUF- DU -PAPE |
|
|
|
Cupaj din soiurile Grenache ( 30%), Mourviedre (30%) si Counaise (10%), celelalte 30% fiind dintr-un amestec de soiuri, in functie de recolta.
Vin bogat, ferm, concentrat, cu arome de fructe si mirodenii. |
|
BARON DE BRANE - MARGAUX 2005 |
|
|
|
Chateau Brane-Cantenac este considerat pe buna dreptate drept unul dintre varfurile lui Margaux.
De culoare rubinie mijlocie, Cabernet Sauvignon(60% din amestec), se evidentiaza prin aromele de violete, mure si coacaze negre, care se amesteca in mod armonios cu accente de condimente.
Gustul este catifelat si proaspat.
|
|