BRUNELLO DI MONTALCINO - MELINI 2004 |
|
|
 |
Vin obtinut exclusiv din struguri Saugiovese Grasse.
Este un vin dens, complex datorita intensitatii caracterului de fruct si structurii taninului.
Echilibrul perfect intre parfumuri si arome cu
note condimentate. |
|
AMARONE DELLA VALPOLICELLA - CANTINA DI NEGRAR 2007 |
|
|
 |
Produs din struguri semiuscati in traditia dealurilor Veronei. Cupaj de Corvina Molinera si Randinella,
ce da vinului un buchet unic de arome:
- gem de cirese
- prune
- stafide
- mirodenii
Este un vin plin, concentrat, catifelat si cu o persistenta gustativa foarte indelungata.
|
|
CHATEAU DE BEAUCASTEL - CHATEAUNEUF-DU-PAPE |
|
|
 |
Cupaj din soiurile Grenache ( 30%), Mourviedre (30%) si Counaise (10%), celelalte 30% fiind dintr-un amestec de soiuri, in functie de recolta.
Vin bogat, ferm, concentrat, aromate de fructe negre mirodenii si vanat. |
|
BARON DE BRANE - MARGAUX 2005 |
|
|
 |
|
|